Ertepuré - Dette er et godt alternativ til den tradisjonelle ertestuingen laget av tørkede erter. Denne tar kortere tid å lage, og er friskere i smaken. Serveres til lutefisk, røkt lammelår og ulike kjøttretter.
Foto: Anne Manglerud

Ertepuré

Dette er et godt alternativ til den tradisjonelle ertestuingen laget av tørkede erter. Denne tar kortere tid å lage, og er friskere i smaken. Serveres til lutefisk, røkt lammelår og ulike kjøttretter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp ertene i buljongen. Bruk en stavmikser og kjør til puré. Smak til med salt, pepper og fløte.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Guacamole
fav Tid: 15 min
Cajunsaus