Ertepuré - Ertepuré er den raskeste veien til godt tilbehør.
Foto: Erik Hannemann

Ertepuré

Ertepuré er den raskeste veien til godt tilbehør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløken og selleristang og stek det gyllentt i smør, ca fem minutter.

Kok opp vann og ha i ertene. La dem koke i ett eller to minutter. Sil av.

Kjør løk, selleristang og erter sammen med smøret til en jevn blanding. Bland inn hakket mynte.

Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Fiskepinner