Ertesuppe med kokt svineknoke - Kan du kutte løk, kan du lage ertesuppe. Den gode smaken får du når du lar en svineknoke koke ertene. Her er oppskriften!
Foto: Peter Berg

Ertesuppe med kokt svineknoke

Kan du kutte løk, kan du lage ertesuppe. Den gode smaken får du når du lar en svineknoke koke ertene. Her er oppskriften!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg ertene i vann over natten. Sil av og ha dem i en kjele sammen med svineknoken. Dekk med vann og la det koke i 1,5 timer. Hakk selleri, gulrot, purre (ikke alt det grønne), potet og løk. Ha det i kjelen og la det koke i ca 20 minutter til. Ta ut knoken og la den avkjøle seg før du hakker kjøttet. Fjern ben og svor. Ha kjøttet tilbake i suppen. Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.