Estragoneddik -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Estragoneddik

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fyll frisk, ren og tørr estragon på et litt vidt glass eller "vid" flaske. Hell på eddik. Sett på lokk/kork og la det stå lyst /solfylt å trekke i ca 4 uker. Estragonen vil bli blass på farge. Sil estragonedikken gjennom et klede eller et kaffefilter. Fyll på en dekorativ flaske og legg på en kvist frisk estragon til pynt. Brukes i bernaisesaus, salatsauser og majones.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bringebæreddik
fav Tid: 1440 min
Krydderolje