Fågelkaker - Svenske småkaker med solsikkekjerner, sjokolade og fiberrikt mel.
Foto: Petter Berg/HM Foto

Fågelkaker

Svenske småkaker med solsikkekjerner, sjokolade og fiberrikt mel.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

(Ca. 30 stk) Rør smør og sukker luftig. Bland inn resten av ingrediensene. Form kakene med en teskje og plasser dem på en plate dekket med bakepapir. Stekes i 12-15 minutter på 175 grader (150 grader i varmluftsovn).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Langpannekake
fav Tid: 120 min
Lekre petit four