Falukorv med eplestuet savoykål i høyden -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Falukorv med eplestuet savoykål i høyden

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene. Kok og mos potetene. Bland inn varm melk og smør og smak til med salt og pepper. Skjær kålen i strimler. Skrell eplet, fjern kjernehuset og del eplet i terninger. Smelt smøret og la alt frese sammen. Rør inn fløte og kok videre til fløten har tyknet og kålen er mør. Skjær pølsen i skiver. Skrell løken, og del den i ringer. Smelt smøret, brun løken og stek pølseskivene. Legg en pølseskive på tallerkenen med en med en potetmos"klikk" oppå. Legg så pølse, stuet kål, pølse og løk lagvis.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chorizosalat