Fargeglad kjøttdeig- og tomatgrateng -
Foto: Astrid Hals

Fargeglad kjøttdeig- og tomatgrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun kjøttdeigen i smør i en panne. Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter. Legg kjøttdeigen i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost. Stekes ved 225 grader i ca. 20 minutter. Server med kokte poteter, ris eller pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Autentisk bolognese