Fargerik fiskegryte

Fargerik fiskegryte

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Bruk gjerne forskjellige typer fisk til fiskegryten. Del fisken i litt store biter. Legg dem i god fiskekraft (kokt på avskjær fra fisken) og hvitvin/eplemost og la dem trekke i 3-4 min (ikke helt gjennomkokte). Ta opp med en hullsleiv. Rens og del grønnsakene i biter og kok knapt møre i fiskekraften. Mål opp kokekraft, tilsett creme fraiche og kok opp. Jevn med Maisennamel rørt ut i litt kaldt vann og smak til med Snøfrisk, salt og pepper. Tilsett finhakket gressløk og legg fisk og grønnsaker tilbake i sausen og la alt bli gjennomvarmt (uten å koke). Reker og blåskjell smaker godt ved siden av. Server med kokte poteter eller godt brød.

Kanskje disse også frister?