Farsekaker med kålstuing - Farsekaker er skreddersydd for hverdager med lite tid til matlaging og magre lommebøker. De serveres gjerne med tyttebærsyltetøy, kokte poteter og kålstuing.
Foto: Erik Hannemann

Farsekaker med kålstuing

Farsekaker er skreddersydd for hverdager med lite tid til matlaging og magre lommebøker. De serveres gjerne med tyttebærsyltetøy, kokte poteter og kålstuing.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha smør i en stekepanne. Form farsekakene med en spiseskje (det er lettere når den er dyppet i kaldt vann). Stek dem på middels varme i 5-6 minutter på hver side. Skjær opp kålen. Kok den i 10-20 minutter i godt saltet vann og sil av. Smelt smør i en tykkbunnet kjele. Ha i mel og la det putre i to minutter. Spe med litt og litt melk under kraftig omrøring. Smak til med muskat, salt og pepper. Ha i kålen og vend godt rundt. Server farsekakene med kålstuing, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Flesk og duppe