Farsert løk -

Farsert løk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225°C i ca. 30 minutter. Rens løkene og kok dem i lettsaltet vann i 10 minutter. Skjær et lokk av toppen og hul løkene forsiktig ut. Det skal stå igjen en tykk vegg. Finhakk det uthulte løkkjøttet. Skjær skorpen av loffskivene og bløt dem i melk. Rør dem i kjøttdeigen sammen med den hakkede løken, salt, pepper og paprika. Fyll løkene med farsen og dryss ost på toppen. Sett løkene i et ildfast fat og bak dem i ovnen til de er møre og fyllet gjennomstekt. Server med salat og brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne