Farsert lammebog -

Farsert lammebog

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1 time. Ben ut lammebogen og dryss salt og pepper på kjøttsiden. Rens paprikaen og skjær den i små terninger. Rør terningene i medisterfarsen sammen med urter og limeskall. Smør farsen over kjøttet og rull det fast sammen. Surr det jevnt og tett med bomullshyssing og brun det pent i olje. Etterstek lammebogen i ovnen til kjøttet er akkurat gjennomstekt. Server lammebogen varm med tomatsalat og kokte eller råstekte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Fylt lammeside
fav Tid: 120 min
Provencalsk lam