Farsert squash -

Farsert squash

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200°C i ca. 20 minutter. Del squashen langsetter og hul dem ut uten at skallet går i stykker. Finhakk squashkjøttet og rør det sammen med kjøttdeig, salt, pepper og timian. Fres blandingen i olje til kjøttet skifter farge, 5-10 minutter. Fordel fyllet i de halve squashene. Lag potetmos av ca. 4 poteter (se grunnoppskrift), rør inn egg og sprøyt mosen på squashene. Stek dem i ovn til de er gylne og boblende varme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pariserbaguette
fav Tid: 60 min
Lasagne