Slik gjør du det:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland inn pisket krem og tilsett konjakk. Sikt på kardemomme og ca 4/5 av hvetemelet. Resten brukes til utkjevling. Jo mindre mel, dess finere kaker.
Arbeid deigen minst mulig.
Kjevle ut litt deig om gangen. Skjær ut snipper med en bakkelsesspore. Lag et snitt i hver kake og "smett" den ene kakespissen gjennom hullet.
Kok fattigmennene i smult eller matfett til de er lys gule. Det blir best om du klarer å ha smulten på omtrent 170 grader.
La dem renne av på kjøkkenpapir.
Sørg for å ha et lokk til å legge over smultgryten, og et par gode grytekluter. Dersom smulten tar fyr må du ikke bruke vann! Legg heller på lokket og kvel flammen på den måten.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.