Slik gjør du det:
Mal mandlene, visp egg og sukker til eggedosis og vend inn de malte mandlene. Smelt smør og sjokolade over svak varme. Grovhakk valnøtter, bland med hvetemel og bland dette i den smeltede sjokoladen. Vend sjokolade og nøtteblandingen inn i eggedosisen. Hell deigen i en smurt form og stek på nederste rille i varm stekeovn 175 °C i 45-50 min. Legg et bakepapir over hvis kaken blir for mørk/ mye stekt på toppen. Avkjøl på rist. Rør sammen ingrediensene til fyllet og til glasuren mens kaken avkjøles. Del kaken i to lag og ¾ av fordel fyllet på bunnen. Legg den andre bunnen over og bre resten av fyllet over kaken. Stryk glasuren lett over kremen på toppen av kaken. Bruk ev en gaffel til å lage et mønster eller dryss med revet sjokolade.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.