Fem ingredienser: Erter og skinke - Det er bare fem ingredienser (og litt olje, vann, salt og pepper) som skal til.
Foto: Christopher Sjuve

Fem ingredienser: Erter og skinke

Det er bare fem ingredienser (og litt olje, vann, salt og pepper) som skal til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med mandlene. Stek dem sprø i olje. Fjerne dem fra pannen når de begynner å få farge og tørk dem med litt kjøkkenpapir (så de ikke blir så fettete).

I mellomtiden skjærer du løken i skiver og steker når mandlene er ferdig.

Ha frosne erter i kokende, saltet vann i ett minutt. Sil av og vend inn litt smør.

Ha litt olje i en brødpose (plastikk). Så knekker du egget i posen. Ha hele posen i kokende vann og la det koke i to-tre minutter. Vips så har du et posjert egg.

Legg stekt løk, erter og mandler på tallerken. Legg på skinke og det posjerte egget.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Brenneslesuppe
fav Tid: 45 min
Gresskarsuppe