Fennikelgelé med basilikum, pomelo og asparges -

Fennikelgelé med basilikum, pomelo og asparges

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vannet kokes opp med finsnittet fennikel, anis, sukker og saft av sitron. Dette skal kun nå kokepunktet før det settes til side for å trekke smak ca 1/2 time. Sil kraften gjennom et sileklede Bløt opp gelantinen i kaldt vann og rør det ut i den varme kraften. Til slutt smaker man til med salt og pepper, og heller kraften i en dyp skål. Dette settes til slutt kaldt for å sette seg. Asparges skrelles og blansjeres/forvelles. (Ikke kast skrellet) Lag en reduksjon på finhakket sjalottløk og hvitvin og la det koke inn til halvparten. Tilsett melk , fløte og aspargesskrellet. Dette skal så koke i 10 min før det trekkes til side og siles. Asparges og blader av basilikum blandes med litt olivenolje og sitronsaft og anrettes på geleen. Fileter av pomelo danderes rundt og sausen skummes opp med en stavmikser.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat