Fennikkelsuppe med torsk og reker - En herlig smaksbombe for alle suppe-elskere
Foto: tonjesfavoritter.blogspot

Fennikkelsuppe med torsk og reker

En herlig smaksbombe for alle suppe-elskere

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skyll fennikelen godt, skjær den i tynne skiver.

Fres fennikel og sjalottløk i smør eller olje.

Tilsett sambal olek og la dette surre i noen sekunder før du tilsetter hvitvin og grønnsaksbuljong.

La dette koke til fennikelen er mør ( ca 10 minutter)

Tilsett matfløte og smak til med salt og pepper.

Kjør suppen i en stavmikser til den blir jevn og fin.

Ha i torsk og persille. Varm opp suppen til kokepunktet. La stå og trekke til fisken er gjennomvarm.

Tilsett rekene rett før servering og pynt med persille.

Server med noe godt brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Bouillabaisse