Fersken- og nektarinkompott med rød fløte  - Skjær frukt og hell over fløte og sett i ovnen...
Foto: Clotilde Dusoulier

Fersken- og nektarinkompott med rød fløte

Skjær frukt og hell over fløte og sett i ovnen...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

 

Forvarm ovnen til 180 grader.

Fjern stener og skjær frukten i skiver. Legg dem på et bakebrett uten at de overlapper.

Bland sammen fløte og sirup i en bolle.

Hell dette over frukten og bak i 15 minutter, til frukten er kokt.

Avkjøl og server med kjeks eller sukkerbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Eplekake