Fersken til dessert - Du kan bruke både fersken og nektariner.
Foto: Erik Hannemann

Fersken til dessert

Du kan bruke både fersken og nektariner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

2 stk fersken

4 ss brunt sukker

2 ss smør

1 dl kremfløte

Annonse

Slik gjør du det:

Del ferskenene (eller nektariner) i to. Ta ut steinen.

Legg dem med snittflaten ned i en stekepanne. Dryss over sukker og la det smelte. Ha i fløte og la det koke litt inn. Kjøl av litt og rør inn smøret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Plommekake
fav Tid: 45 min
Tarte tatin