Ferskenkake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ferskenkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell laken av fersken og skjær frukten i båter og legg i en bolle. Riv skallet (kun det gule) av en godt vasket sitron, ta vare på skallet men press saften av sitronen over ferskenbåtene og la frukten stå og trekke smak på kjøkkenbenken i ca 1 timer. Rør smør og sukker lyst og lett, tilsett ett og ett egg og visp godt mellom hver gang. Tilsett det tørre og revet sitronskall. Fyll røren i en smurt ildfast form (ca 1 1/2 l). Fordel frukten over. Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 200 °C i ca 1 time. Kaken servers fra formen. Dryss over melis og ev hakkede mandler før servering. Krem eller is smaker godt ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Fruktkake med rom
fav Tid: 120 min
Fruktkake