Slik gjør du det:
Skjær kjøttet i biter.
Ha det i en kjele og ha i godt med vann, 2-3 liter. Kok opp og skum godt av. Kok kjøttet i 1 1/2 time i vann under lokk. Ha i purre, gulrot, stangselleri og persillerot og kok til grønnsakene er møre, ca 15 minutter.
Sil av og spar på kraften.
I en kjele, stek løken i smør til den er blank og ha i melet. Stek videre i ett minutt og spe litt og litt med kraften (fra kjøttet). Smak til med eddik, sukker, salt og pepper.
Server først litt kjøtt og grønnsaker i kraften. Etterpå serveres kjøtt, grønnsaker og litt buljong som du heller godt med løksaus over.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.