Slik gjør du det:
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen. Ha i kakao og rør til den har løst seg opp. Bland sjokoladesmøret i eggedosisen. Sikt i mel og bakepulver og rør til deigen er glatt og klumpfri (bruk gjerne en stålvisp).
Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 175°C i 50-60 min (sjekk med kakenål - det kan godt hende at den trenger noe lenger tid i ovnen). Avkjøl kaken i formen. Løsne den fra formen med en skarp kniv. Ta den ut av formen og dra av bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem. Fordel kremen over sjokoladekaken. Pynt med M&M's rett før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.