Festmousse med ørret - En luftig og smakfull mousse som kan serveres som forrett eller blant flere retter på en buffet.
Foto: Alf Børjesson

Festmousse med ørret

En luftig og smakfull mousse som kan serveres som forrett eller blant flere retter på en buffet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løs opp aspiken i kokende vann og avkjøl. Ha fisk, rømme, sitron og majones i en foodprocessor og kjør til alt er godt blandet. Rør inn frisk dill og røykt ørret. Tilsett aspiken. Pisk fløten og vend den forsiktig i fiskeblandingen. Fyll blandingen i en mønstret form som er skylt i kaldt vann. La formen stå kjølig i 2-3 timer. Hvelv moussen på et fat og pynt med røykt ørret, majones og frisk dill. Til forrett kan moussen lages i små former, en vanlig kaffekopp er en fin form. Tips: Moussen kan tilsettes reker, lakserogn eller kreps isteden for røykt laks.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Festmousse med laks
fav Tid: 20 min
Røkelaksmousse