Festsuppe med sagogryn -
Foto: Alf Børjesson

Festsuppe med sagogryn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok vann, kanel, vaniljestang og strimler av sitronskallet i 5 minutter. Ha i sagogryn og kok opp under omrøring. Kok til grynene er møre. Fjern hel kanel og vanilje. Visp eggeplommer og sukker, ha i sitronsaft, vin og rosiner. Spe med den kokende varme suppen i eggeblandingen og rør godt. Server suppen lun. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Marte Knipe