Festsuppe -

Festsuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og fileter fisken, flå av skinnet. Vask hoder og ben godt. Hakk løk og purre, skjær gulrøttene i skiver. Fres det i olje til det er blankt og mykt. Rør inn tomatpuré, tilsett fiskehoder og ben, hell på vann og vin og kok opp uten lokk. Skum godt av og tilsett salt og alle krydderne. La kraften koke under lokk i ca. 30 minutter. Sil den og kok den inn til 2,5 l. Skjær fiskefiletene i porsjonsstykker. Skrubb blåskjellene godt. Kast skjell som er åpne eller ikke lukker seg når de slås mot benken. Kok fisk og blåskjell i kraften til skjellene åpner seg og fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter. Del og rens sjøkrepsene og varm dem raskt i suppen. Legg i gressløk like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?