Fidnabiff fra Ølve - Fidnabiff er det ikke alle som har hørt om, nei. Det lages med reinsdyr!
Foto: Panopticon

Fidnabiff fra Ølve

Fidnabiff er det ikke alle som har hørt om, nei. Det lages med reinsdyr!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del halvparten av baconet opp i biter, behold resten i skiver - brukes på toppen av retten. Legg kjøtt og bacon i biter lagvis i en smurt ildfast form, dryss mel og krydderblanding mellom lagene. Legg skiver av bacon på toppen. Hell over fløte. Sett formen i varm stekeovn 200 ºC på nederste rille i ca 1 time. Server med melne poteter, rørte tyttebær og kokte grønnsaker. Oppskrift: Eva Eides

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Viltpaté
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong
fav Tid: 30 min
Finnbiff