Fiken med karamellsaus -
Foto: Erik Hannemann

Fiken med karamellsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fikenene i to. Legg på chevre. Karamellsaus: Smelt sukkeret i pannen. Ta av pannen og ha på fløte. Rør godt rundt. Rør til slutt inn smøret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Tarte tatin
fav Tid: 90 min
Plommekake
fav Tid: 10 min
Rørte tyttebær