Fiken og bringebær med honningkakeis -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiken og bringebær med honningkakeis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær av topp og bunn på fiken og legg i en kasserolle. Tilsett bringebærcoulis, kanelstang og presset appelsin. Kok opp og la trekke i 10 - 15 min. Kutt honningkaken i terninger og legg i bløt i melk. Mos honningkaken i melken og bland inn i vaniljeisen. Legg bringebærcoulis på en tallerken, legg over bringebær vendt i bringebærcoulis, eventuelt en tynn skive krydderkake, krem, bringebær og avslutt med vaniljeis med honningkake. Tips: Bringebærcoulis: Mos bringebær og sil vekk stenene og smak til med sukkerlake eller melis og eventuelt litt sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.