Fine horn - Fine horn er deilige. Særlig blir de gode med denne oppskriften! Dette er fine horn som overstrøes med valmuefrø.

Fine horn

Fine horn er deilige. Særlig blir de gode med denne oppskriften! Dette er fine horn som overstrøes med valmuefrø.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

16 horn I ovn ved 225° i ca. 15 minutter. Varm melken til den er lunken, 37°/fingervarm. Rør ut gjæren, tilsett salt og sukker og elt inn melet til en blank og smidig deig. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbel størrelse, 45-60 minutter. Elt deigen lett om, del den i to jevnstore emner som kjevles til sirkler, ca. 30 cm i diameter. Skjær hver sirkel i 8 snipper, som rulles til horn fra den brede siden mot spissen. Etterhev hornene i ca. 20 minutter, pensle dem med sammenvispet egg og dryss på valmuefrø. Stek hornene midt i ovnen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Grove horn
fav Tid: 120 min
Fine og grove horn
fav Tid: 120 min
Horn med vaniljekrem