Finnbiff (reinsdyrgryte) - Denne gryta er laget på reinsdyrskav, det billigste kjøttet.
Foto: Erik Hannemann

Finnbiff (reinsdyrgryte)

Denne gryta er laget på reinsdyrskav, det billigste kjøttet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk løken og stek den sammen kjøttet på middels varme i smør i en gryte.

Stek til løken er blank. Ha i tre teskjeer mel og stek videre i to minutter. Skrell poteter, gulrøtter og persillerøtter. Hakk dem i grove biter og ha i gryta. Del hvitløken i to på tvers. Ha den i gryta med tørket sopp, kremfløte, brunost og solbærsyltetøy. Fyll på med vann til gryta får den konsistensen du vil ha. Når grønnsakene er møre er maten ferdig. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff