Finnbiff med blomkål og bacon - Finnbiff (reinskav) blir supert på denne måten.
Foto: Erik Hannemann

Finnbiff med blomkål og bacon

Finnbiff (reinskav) blir supert på denne måten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del blomkålen i biter. Kok den mør i saltet vann sammen med poteten og gulrøtter. Legg gulrøttene (som ikke behøver å være kokt helt igjennom) til side. Kjør blomkål og potet glatt sammen med smøret med en stavmikser. Skjær gulrøttene i skiver. Hold varmt.

Skjær baconet i små biter og stek det helt sprøtt. Sett til side.

Skjær løken i skiver. Stek finnbiff (reinskav) og løk i noen minutter. Ha i crème fraîche og la det koke i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg blomkålpuréen på tallerkenen. Legg finnbiff i midten. Sett gulrotbitene i blomkålpuréen. Dryss over sprøtt bacon og finsnittet persille. Servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff