Finnbiff - Finnbiff, eller reinsdyrskav, er et festmåltid som er veldig enkelt å tilberede. Finnbiff er et godt middagstips når du har mange gjester.
Foto: Mari Svenningsen

Finnbiff

Finnbiff, eller reinsdyrskav, er et festmåltid som er veldig enkelt å tilberede. Finnbiff er et godt middagstips når du har mange gjester.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter.

Smak til med salt og pepper. Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.

Finnbiff serveres gjerne med flattbrød også. 

Tips: Reinsdyrskav kan erstattes med lammeskav.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.