Finnbiff

Finnbiff

Finnbiff, eller reinsdyrskav, er et festmåltid som er veldig enkelt å tilberede. Finnbiff er et godt middagstips når du har mange gjester.

Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

150 g

bacon

2 dl

vann

1 dl

melk

3 skiver

ost

5 stk

einebær

1 ts

salt

0.5 ts

pepper

Slik gjør du det:

Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter.
Smak til med salt og pepper. Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.
Finnbiff serveres gjerne med flattbrød også.
Tips: Reinsdyrskav kan erstattes med lammeskav.

Kanskje disse også frister?