Finnskogtoppens brød -

Finnskogtoppens brød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør ut gjæren i lunket vann. Bland alt det tørre, tilsett vann, gjær og sirup. Elt deigen godt, la den heve til dobbel størrelse. Ta deigen ut på bakebordet og lag to brød. Etterhev (ellers blir det ikke luftig) i ca 30-40 minutter. Stek ved 180 grader i 60 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fargerikt høstbrød
fav Tid: 120 min
Gulrotrundstykker