Finskåret stekt biff - Jiang bao niu rou -

Finskåret stekt biff - Jiang bao niu rou

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg soppen i kaldt vann i 1 time. Skjær den så i biter. Vask sellerien og kutt den i 3 cm strimler. Kutt den friske chilien i negl-store biter. Skrell, knus og finhakk hvitløken. Skjær ingefæren i tynne skiver. Vask og kutt vårløken i 3 cm lengder. Vask kjøttet, skjær det i småstykker, og legg det i en skål. Slå egg, 1 ts rismel og 1/2 ts soyasaus over kjøttet og rør sammen. La det stå i 5 minutter. Rør ut resten av rismelet med 2 ss kaldt vann. Fres solsikkeoljen i wok på sterk varme. Legg i hvitløk, ingefær, salt, stangselleri, chili og soya-chilisaus. Rør om i 1 minutt. Tilsett kjøttet, wu xiang, kanel, resten av soyasausen, eddik og sopp under omrøring. Stek i 2 minutter. Tilsett så 2 dl vann. Kokes under lokk i 5 minutter. Tilsett rismel, østerssaus, sesamolje og vårløk. Server med kokt ris, grønnsaker og eventuelt andre hovedretter. Oppskriften er hentet fra boken "Xiang. Mat og kultur fra Hunan" av Feng Xian Lin (Mangschou 2003)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Dumplings
fav Tid: 60 min
Japansk biffsuppe
fav Tid: 20 min
Biffwrap