Fish and chips med to sauser -

Fish and chips med to sauser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen ingrediensene til frityrrøren. Varm oljen til 180 grader. Prøv om en brødterning blir brun på 1 minutt, da er oljen varm nok. Dypp fiskefiletene i frityrrøren, som må dekke dem helt. Stek fisken i den varme oljen i 2-3 minutter. Snu dem en gang. La dem renne av på husholdningspapir og hold dem varme i ovn ved 125 grader mens resten stekes. Stek pommes frites etter anvisningen. Finhakk sylteagurken og bland sammen alle ingrediensene til salsaen. Smak den til med salt og pepper. Bland ingrediensene til pepperrotsausen. Server fisk og chips på avispapir slik tradisjonene sier, eller lag store kremmerhus av matpapir og legg fisk og poteter i det.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Stjerneskudd
fav Tid: 45 min
Torsk i pita