Fisk- og krabbemousse -

Fisk- og krabbemousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Alle typer hvit fisk kan brukes. Rens den fri for skinn og ben og bland den med krabbe. Bruk hermetisk eller fersk krabbe. Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken, men med vann og hvitvin som angitt under (du kan også bruke annen væske, men samme mengde). Avkjøl geléen og visp den sammen med de øvrige ingrediensene. Fyll massen i form som er tynt pensle med olje. Sett formen i kjøleskap så moussen stivner. Hvelv den på serveringsfat og garner med grønt og sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fiskemousse
fav Tid: 30 min
Laksemousse