Fisk en papillote -

Fisk en papillote

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

600 g piggvar

1 ts salt

16 stk friske blåskjell

250 g reker

3 ss smør

1 dl hvitvin

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 20 minutter. Flå skinnet av piggvaren og skjær ut eventuelle ben. Del fisken i fire porsjonsstykker, dryss dem med salt. Damp blåskjellene til de åpner seg og rens ut skjellmaten. Rens rekene. Riv av fire store stykker matpapir. Legg et fiskestykke på hver med blåskjell og reker, fordel smør over og drypp vin på til slutt. Brett matpapiret sammen og legg pakkene med skjøten opp i ildfast form. Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt. Server fisken i papiret, eventuelt med hollandaise (se grunnoppskrift) og nye poteter eller brød. Tips: Hvis fisken pakkes i aluminiumsfolie kan den stekes på utegrill.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?