Fisk i sitronsaus -

Fisk i sitronsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en dyp stekepanne (sauterpanne), tilsett sitronsaft, revet sitronskall, salt og vann og kok opp. Legg i fisken og la den trekke under lokk til den er gjennomkokt, ca. 12 minutter for fersk fiskefilet, ca. 20 minutter for dypfryst fiskefilet. Ta fisken opp og hold den varm. Visp maisennajevner i kraften, kok den opp og hell sausen over fisken. Kok poteter og server til retten sammen med ertene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.