Fisk med ingefær - Så enkelt er det å sette god smak på fisken.
Foto: Erik Hannemann

Fisk med ingefær

Så enkelt er det å sette god smak på fisken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. Pensle en ildfast form med olje.

Ha salt og pepper i buken på fisken. Legg inn skiver med ingefær (du kan bruke andre fisker enn havabbor, men denne tar godt til seg smak).

Legg fisken i den ildfaste formen og la den bake i omtrent 20 minutter (sjekk om beina løsner enkelt med kniv).

Om du vil spise skinnet må alle skjellene skrapes av før steking.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Tabbouleh
fav Tid: 5 min
Dillsaus
fav Tid: 15 min
Løkringer