Slik gjør du det:
Start med å lage karamellsausen. Bland sammen sukker og vann, og kok sausen i 15 minutter, til sukkeret er blitt karamellisert. Rør hele tiden. Når sausen begynner å boble, tar du den av varmen og rører inn to spiseskjeer kokende vann. Avkjøl sausen. Fres hvitløk og sjalottløk i tre minutter i oljen. Legg så i fiskeskivene, og la dem trekke i to minutter. Rør så inn karamellsausen og snu fisken forsiktig. Fiskeskivene skal holde seg hele. Tilsett fiskesaus og kyllingbuljong, og la fisken trekke til kjøttet kan løsnes fra ryggbenet med en gaffel. Dette tar ca. fem minutter. Legg fiskeskivene forsiktig på et fat. Hell så over sausen, og pynt med vårløkskivene. Server kokt ris til. Oppskriften er hentet fra "Asia" av Anna Røer (Gyldendal)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.