Fisk og grønnsaker i form

Fisk og grønnsaker i form

Christopher Sjuve
30 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Sett stekeovn på 225 grader. Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over. Legg fisken over grønnsakene sammen med buketter av brokkoli og skiver av purre. Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie. Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med brød, pasta eller kokte poteter. Husk: Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald. Tips: Når du har dårlig tid kan du ta en pakke frossen grønnsakblanding.

Kanskje disse også frister?