Fisk og grønnsaker i form -
Foto: Tom Haga

Fisk og grønnsaker i form

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovn på 225 grader. Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over. Legg fisken over grønnsakene sammen med buketter av brokkoli og skiver av purre. Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie. Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med brød, pasta eller kokte poteter. Husk: Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald. Tips: Når du har dårlig tid kan du ta en pakke frossen grønnsakblanding.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold