Fisk og reker i karrisabayonne -

Fisk og reker i karrisabayonne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fiskefileten i porsjonsstykker, dryss på salt og timian. Rens rekene og rull noen inn i fisken. Hell kaldt vann på rekeskallene og kok kraft i 20 minutter. Sil kraften, kok den opp og la fisken trekke i den i 6-8 minutter. Finhakk løken, tilsett karri og fres det i smør til løken er blank og myk. Hell på rekekraft, visp inn eggeplommer og smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Festsuppe