Fiskeboller i hvit saus -

Fiskeboller i hvit saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm fiskebollene i kraften fra boksen. Smelt smøret, rør inn melet og spe med kraft og fløte til en glatt saus. Smak sausen til med salt, pepper og sitronsaft. Server til: Kokte poteter, gulrøtter og/eller blomkål samt sitronskiver. Pynt med finklippet dill eller annet grønt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?