Fiskeboller i lys karri- og løksaus, ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt bacon -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskeboller i lys karri- og løksaus, ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt bacon

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å ovnssteke rotgrønnsaker. Rens og del grønnsakene i biter og legg i et ildfast fat. Dryss over salt og pepper og vend inn olje. Stek i varm stekeovn, ved 200 ºC i ca 40 min til grønnsakene er møre. Finalhakk sjalottløk. Smelt smør i en kjele surr løken til den er blank. Tilsett karri. Dryss i mel, rør om til en glatt masse og spe med varm kraft og melk. Kok opp under omrøring, smak til. Tilsett godt avrente fiskeboller og la trekke i ca 10 min. Skjær bacon i små terninger og sprøstek. Server med nykokte poteter, ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt bacon.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.