Slik gjør du det:
Del fiskefiletene i passe porsjonsstykker. Rens og finhakk sjalottløk og surr myk i litt smør eller olje. Tilsett hvitvin eller eplemost. Rens og skjær grønnsakene i tynne staver (kan rives grovt opp) og kok grønnsaken knapt møre i kasserollen med løk og vin. Legg i fiskestykkene og la dem trekke sammen med grønnsakene. Ønsker du en fyldigere saus enn bare kokekraften, hell kraften over i en annen kasserolle og kok den inn sammen med fløte til en fyldig saus, kan eventuelt jevnes med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft og sukker. Hell sausen over fisk og grønnsaker og server med kokte poteter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.