Fiskefrikassé -

Fiskefrikassé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i porsjonsstykker. Rens og grovkutt grønnsakene. Kok opp vann med salt og hel pepper, legg i fisk og grønnsaker og la det trekke til alt er kokt, 6-8 minutter. Ta fisk og grønnsaker opp, sil kraften og kok den litt inn. Visp sammen mel og fløte og visp det i kraften. Kok sausen under omrøring i minst 5 minutter. Smak den til med salt og pepper, rør inn finhakket persille og legg fisk og grønnsaker tilbake og la det trekke til alt er gjennomvarmt. Server frikasseen med kokte poteter. Tips: For ekstra fin saus, kan du røre inn en eggeplomme. Sausen må ikke koke etter at eggeplommen er rørt inn.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?