Fiskegrateng med torsk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fiskegrateng med torsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær torskefileten i terninger. Varm smør i en kasserolle og tilsett hvetemel. Kok opp melken og spe i smør og melblandingen under omrøring til en glatt saus. Kok sausen i 4 min. Smak til med salt, pepper og muskat. Kok makaroni i lettsaltet vann og sil av vannet. Kutt vårløk eller purre i skiver og ha i sausen sammen med fisken, makaroni og eggeplommer. Ha alt over i en smurt ildfast form. Stivpisk eggehvitene og legg på toppen av gratengen. Strø på brødrasp og bak i varm stekeovn ved 175 ºC i ca 30 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.