Slik gjør du det:
I ovn ved 200° i ca. 15 minutter Rens rekene. Kok kraft på rekeskallene med hvitvin og så mye vann at de dekkes. Sil kraften etter 20 minutter og kok den inn til angitt mengde kraft. Kok rekekraft og kremfløte uten lokk i 5 minutter. Rør sammen eggeplommer og sitronsaft og rør det i rekesausen. Ta den av varmen og smak til med salt og pepper. Hell sausen i et ildfast fat. Skjær filetene i porsjonsstykker, dryss dem med salt og pepper og brett dem dobbelt. Legg dem i sausen. Pensle fisken med smeltet smør og bak den i ovn til den er akkurat gjennomkokt. Dryss de rensede rekene over like før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.