Fiskekaker, ovnsstekte poteter og sennepssaus -

Fiskekaker, ovnsstekte poteter og sennepssaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pass på at alle ingrediensene er kalde. Skjær fisken i biter. Ha i en foodprocessor sammen med saltet. Kjør til farsen er seig og fast. Tilsett potetmel, melk og krydder og kjør sammen til en passe fast farse, stopp maskinen før farsen blir for finmalt. Farsen kan tilsettes finhakket løk, finhakket gressløk eller kruspersille, finhakket paprika eller finhakket purre Form til kaker og stek i smør eller olje. Server med ovnsstekte poteter og grønnsaker og en rømme og sennepsdressing. Ovnsstekte poteter og grønnsaker: Del poteter, gulrøtter, persillerot eller sellerirot og løk i båter. Legg i et ildfast fat og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i varm stekeovn ved 225 ºC til poteter og grønnsaker er møre. Rømme- og sennepsdressing: Kjør sammen rømme, ravigotesaus, hvitløk og ev friske urter i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. Tips: Fiskepudding: Kjør farsen til den blir jevn og glatt. Fyll i smurte brødformer (legg bakepapir i bunnen på formen) og stek i stekovn ved 125 ºC i ca 45 min. Fiskeboller: Kok en kasserolle med fiskebuljong og form farsen til boller med hjelp av en fuktet spiseskje og legg i kraften. Kok opp og la trekke i 5-10 min. Kraften brukes til saus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.